Back to Top

Paardrijlessen 16+

Iedereen die al paard rijdt, is ergens begonnen. De meeste ruiters beginnen op een manege. Bij stal Breimer krijg je in kleine groepen les (max. 7) wat niet alleen gezellig is, maar waardoor het volgen van de les een stuk makkelijker is. Bij Stal Breimer zul je zeker niet “het achter elkaar aan rijden” en “de ene pony volgt de andere” gevoel krijgen. Je leert er zelf paardrijden. De lessen zijn zeer gevarieerd; dressuur en springen komen regelmatig aan de orde maar ook bijvoorbeeld gymnastiek op je paard of een spel voor paard en ruiter. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd instructeur. De stal beschikt over verschillende paarden en pony’s, geschikt voor verschillende niveau’s ruiters. Maar ook lessen volgen op je eigen paard of pony is mogelijk.

De kosten voor de lessen van volwassenen boven de 16 jaar is € 170,- per blok van 10 lessen (excl. 9% btw).

Als je om wat voor reden dan ook je les moet afzeggen, bel dan op tijd met de instructeur. Dan is ervoor een andere ruiter de mogelijkheid om in aanmerking te kunnen komen voor een inhaal-les. Meld je binnen 24 uur af, anders brengen wij de les gewoon in rekening!!!!!! Je mag twee gemiste lessen in halen, de andere gemiste lessen zijn voor eigen rekening.

Opzeggen lesabonnement:

Opzegging van het lesabonnement dient te geschieden in de maand voorafgaand aan de laatste lesdag van het blok. Anders wordt het nieuwe blok in rekening gebracht.